Jídelníček‚ Seznam alergenů

 

 
 
 
 
       
Jídelníček
18.3. - 22.3.2019
              OBSAHUJE  ALERGENY
  PONDĚLÍ               
  přesnídávka rohlík, jablko, granko       1a,7
  oběd zeleninový vývar s quinou       9
    hrachová kaše s cibulkou, vepřové maso, okurek, chléb, džus 1a,b,7
  svačina              chléb, pomazánka z tresčích jater, paprika, čaj s citronem 1a,b,4,7
                 
  ÚTERÝ              
  přesnídávka pohanková kaše s borůvkou, čaj ovocný     7
  oběd polévka mrkvová s kukuřicí       1,7
    americké kotlety, brambory, zeleninová obloha, mojito 10,12
  svačina              chléb finský, pom. sýrová se sójovými boby, rajče, mléko 1a,b,6,7
                 
  STŘEDA              
  přesnídávka chléb kvasový, budapešťský krém, jablko, mléko   1a,b,7,12
  oběd polévka z vaječné jíšky       1,3,9
    hovězí roštěná na houbách, kuskus, okurkový salát, 1
    šťáva            
  svačina              chléb, pomazánka špenátová, mrkev, čaj bylinkový   1a,b,3,7
                 
  ČTVRTEK              
  přesnídávka toustík s olivovou pomazánkou, pomelo, čaj s mátou 1,7
  oběd polévka drožďová s bramborem     1
    kuře pečené, rýže, rajčatový salát, čaj     7
  svačina              chléb, pomazánka vaječná, okurek, mléko   1a,b,3,7
                10,6
                 
  PÁTEK              
  přesnídávka chléb žitný, pomazánka z červené řepy, hrozny, čaj   1a,b,7
  oběd polévka rybí         1,4,7,9
    holandský řízek, bramborová kaše, zelný salát, čaj s citronem 1,3,7
  svačina              kukuřičný plátek s žervé a pažitkou, ředkev, mléko 1,7
                 
                 
  Pitný režim zajištěn. Průběžně podávána čerstvá voda.      
  Změna jídelníčku vyhrazena.          
                 
       
             
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 
 

 

 

 

 SEZNAM  ALERGENŮ

 
         
             
 
   
           
  publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU                
 

 

obiloviny obsahující lepek pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2 korýši a výrobky z nich

3 vejce a výrobky z nich

4 ryby a výrobky z nich

5 Podzemnice Olejná (arašídy) a výrobky z nich

6 sójové boby (sója) a výrobky z nich

7 mléko a výrobky z něj

8 Skořápkové plody mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy,

   pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9 celer a výrobky z něj

10 hořčice a výrobky z ní

11 sezamová semena (sezam) a výrobky z nich

12 Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13 vlčí bob (lupina) a výrobky z něj

14 měkkýši a výrobky z nich

 

               

 

TOPlist